Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 140 g açúcar
- 5 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de corante alimentar vermelho
- 5 gemas de ovo
- 100 g farinha tipo 55
-
40
g fécula de batata
of 40 g amido de milho
Merengue
- 160 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 180 g sementes de girassol
- 10 g farinha tipo 55
-
10
g fécula de batata
of 10 g amido de milho
Recheio
- 15 g gelatina em pó
- 80 g água
- 500 g natas, min. 30% de gordura, bem frias
- 1 c. sopa de açúcar em pó
- Sementes de romã q.b. (optioneel)
- 250 g polpa de manga (ver dica)
Montagem
- 100 g chá preto, preparado
- 25 g sumo de fruta por exemplo, sumo de romã
Cobertura de vidro
- 15 g gelatina em pó
- 70 g água fria
- 200 g chocolate branco cortado em pedaços
- 150 g leite condensado
- ½ - 1 c. chá de corante alimentar vermelho
- Morangos cortados em metades q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1759.6 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 46.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 86.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mochis com recheio de gelado (Mochi aisukurimu)
1h
Bolo de maçã e caramelo
1h 15min
Gelado de coco com cobertura de chocolate
4 Std.
Celestes
2h 30 min
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10 Std.
Bolo de mel da Madeira
13h
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2h 40min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Tiramisu de caramelo
4h 50 min
Doce da casa
45min
Tronco nevado de Natal
1h
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1h