Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Indrefilet av svin med kirsebærsaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • sjalottløk i biter
    30 g
  • hvitløksfedd
    1
  • vann
    225 g
  • kirsebærsyltetøy
    55 g
  • balsamico
    1 ts
  • smør, usaltet
    15 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • indrefilet av svin
    455 g
  • vårgulrøtter skrelt, halvert på langs
    340 g
  • hvetemel
    1 ss
  • kirsebær (optioneel) uten stein, halvert, til pynt
  • persille, fersk til pynt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 25 g
Calorieën 996 kJ / 238 kcal
Vetten 6 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 21 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen