Apparaten en Accessoires
甜豌豆炒蝦仁
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮甜豌豆 剝去兩側粗纖維150 克
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切塊60 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
412.8 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
514.7 kJ /
123 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
4184.6 g
Koolhydraten
11.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
64 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
韭菜粉絲豬肉片
30min
什錦小炒
Geen beoordelingen
青椒豬肉絲
35min
豬肉蘑菇咖哩
35min
干貝燴彩球
Geen beoordelingen
白菜獅子頭
1u.
部隊鍋
50min
XO干貝醬炒雞棒腿
1u.
大麥克風漢堡捲餅
Geen beoordelingen
熱帶芒果雞肉捲
50min
希臘肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
韓式嫩豆腐鍋
Geen beoordelingen