Apparaten en Accessoires
雞蛋粉絲皇宮菜
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
424.4 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
682.3 kJ /
163.1 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
4280.4 g
Koolhydraten
19.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
64 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
韭菜粉絲豬肉片
30min
什錦小炒
Geen beoordelingen
青椒豬肉絲
35min
豬肉蘑菇咖哩
35min
干貝燴彩球
Geen beoordelingen
白菜獅子頭
1u.
部隊鍋
50min
XO干貝醬炒雞棒腿
1u.
大麥克風漢堡捲餅
Geen beoordelingen
熱帶芒果雞肉捲
50min
希臘肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
韓式嫩豆腐鍋
Geen beoordelingen