Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 30 g masła
- 400 g ziemniaków, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 100 g rukoli
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 3 - 4 krople sosu Tabasco® (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 987.3 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 323.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50 min
Zupa krem z cukinii
25min
Zupa krem z pieczarek
20 min
Zupa krem z jarmużu
30 min
Zupa krem z liści rzodkiewki z rzodkiewkami na parze
40 min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min
Zupa selerowa aksamitna
25min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25min