Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 370 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
of 10 g de levadura seca - 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
- 1 pellizco de azúcar
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cubierta
- 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 1 cucharada de romero fresco o seco
- 1 cucharadita de sal gruesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Cinnamon rolls
2 Std. 10 Min
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Pasta de jengibre
35 min
Puré de papas, espinaca y queso
30min
Torta rápida de nueces
1h 15min
Pan amasado
55 Min
Pastafrola de membrillo con nueces
2 godz. 20 min
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Cebolla caramelizada
45 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min