Compatibele versies
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 120 g farinha
- 25 g cacau em pó
-
¼
c. chá de chili em pó
of 1 - 2 pitadas de flocos de malagueta seca - 60 g açúcar
- 1 gema de ovo
Redução de frutos vermelhos
-
200
g frutos vermelhos (por exemplo, morangos, framboesas, groselhas vermelhas...)
of 200 g frutos vermelhos congelados - 50 g açúcar
- 50 g vinho branco doce
Montagem
- 200 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de açúcar em pó
- Drageias coloridas em forma de coração, p/ guarnecer (optioneel)
- Voeding
- per 1 copo
- Calorieën
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 26.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 godz.
Ovos-moles de 12 gemas
40 min
Ovos-moles de 8 gemas
45 min
Tarte de coco e doce de leite
30 min
Curd de clementina
30 min
Creme de frutos vermelhos
20 min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Recheio de mascarpone e morango
5min
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35 min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Torta de claras com manga
30 min