Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 50 g Puderzucker
- 1 Ei
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
Quarkfüllung und Fertigstellung
- 5 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 180 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 800 g Magerquark
- 100 g Milch
- 100 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 253 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Käsekuchen mit Mandarinen
9h 20min
Saftiger Apfelkuchen vom Blech
1h 30min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 godz. 15 min
Bienenstich
2h 40min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Apfelkuchen mit Streuseln
2h 30min
Schwarzwälder Kirschtorte
4h
Donauwellen
2h 40min
Zimtschnecken
2h 30min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min