Apparaten en Accessoires
慢煮叉烧
Voorbereiding 20min
Totaal 8u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
猪颈肉650 - 700 克
-
叉烧酱240 克
-
水1600 - 1700 克
-
柠檬汁30 克
-
叉烧酱适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
2803.2 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
4701.5 kJ /
1124.8 kcal
Vetten
102.7 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
33.6 g
Koolhydraten
36.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起年夜饭吧
15 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China