Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 æggeblommer, fra mellemstore æg
- 1 ½ tsk dijon sennep, med top
- 1 knivspids havsalt, plus ekstra til at smage til med
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 20 g citronsaft
- 50 g olivenolie
- 250 g solsikkeolie
- 5 ansjosfileter i olie, drænet
- 2 spsk kapers, drænet og skyllet
- 40 g rødløg, halveret
- 5 g persille, frisk
- 3 kviste estragon, frisk, kan undlades
- 5 g purløg, frisk, halveret
- 12 vagtelæg
- 500 g vand
- 750 g kartofler (f.eks. Charlotte), skåret i mindre stykker(1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g