Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

Rødbede Carpaccio med gedeost og rucola

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
6 portioner

Ingrediënten

Gedeost
  • purløg, frisk
    12
  • basilikumblade
    10 g
  • citron tynde skiver af skallen
    1
  • gedeost
    150 g
  • creme fraiche 38 %
    80 g
  • havsalt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
Valnødder, Rødbede og Rucola
  • valnødder
    50 g
  • kogte rødbeder store (ca. 500 g), skrællet (se tip)
    5 - 6
  • rucola
    180 g
  • valnøddeolie plus ekstra til drys
    1 spsk
  • havsalt
    2 knivspids

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 341 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1016 kJ / 245 kcal
Vetten 20 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen