Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hongo shiitake seco
- agua, para hidratar
- 100 g de nuez de castilla, pelada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de queso Gruyère, cortado en trozos
- 800 g de agua
-
200
g de arroz
of 200 g de arroz integral - 220 g de cebolla, en mitades
- 5 dientes de ajo
- 180 g de nabo blanco, cortado en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 400 g de champiñón blanco fresco, en mitades
- 3 huevos
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cda de mora de enebro
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 60 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 400 g de caldo de verduras, en polvo
- 50 g de harina de trigo
- 2 cdas de salsa de soya
- ½ cdita de semillas de fenogreco molidas (ver tip)
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 12296.8 kJ / 2939 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 278 g
- Vetten
- 175 g
- Verzadigd vet
- 68 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 4390 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Salsa verde cocida
30 Min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldillo de tomate al chipotle
30 Min
Chile en nogada
3h
Arroz con leche
3h
Arroz Blanco
35 Min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Claras batidas
5 Min
Crepas
1 Std. 15 Min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min