Spinat og sitronkremkake

Spinat og sitronkremkake

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 45min
12 skiver

Ingrediënten

Spinatkake
  • spinat, hakket, frossen
    500 g
  • smør til smøring
  • druekjerneolje
    130 g
  • egg
    4
  • finkornet sukker
    180 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
  • glutenfri melblanding (se tips)
    240 g
  • pilerotmel
    50 g
  • glutenfritt bakepulver (se tips)
    2 ½ ts
Sitronkrem
  • gelatinpulver
    1 ss
  • sitronsaft (ca. 1/5 sitron )
    3 ss
  • sitronskall delt i 5 striper
  • fløte
    400 g
  • melis
    80 g
  • granateplefrø til pynt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 skive

Natrium 114.3 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1813.3 kJ / 431.8 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 41.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen