Apparaten en Accessoires
Korsboller
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 25min
12 porsjoner
Ingrediënten
Boller
-
ris, brun150 g
-
appelsin kun skall1
-
hirsemel (se tips)100 g
-
tørrgjær1 ss
-
pilerotmel190 g
-
salt1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
nellik, malt½ ts
-
rårørsukker50 g
-
loppefrøskall (se tips)1 ss
-
egg2
-
helmelk200 g
-
vann200 g
-
vegetabilsk olje50 g
-
sitrusskall, kandisert20 g
-
rosin, sultana100 g
-
rosin, korinter100 g
-
glutenfri melblanding (se tips)50 g
Glasur
-
appelsin . kun saft50 g
-
finkornet sukker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Natrium
221.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1278 kJ /
304.3 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
47.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfri mat
94 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Geen beoordelingen
Vegansk kokosnøttkake
Geen beoordelingen
Schiacciata (dessertpizza)
Geen beoordelingen
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Geen beoordelingen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Geen beoordelingen
Appelsinkake med krydret sirup
Geen beoordelingen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Geen beoordelingen
Sukkerfritt bananbrød
1u. 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Geen beoordelingen
Søtpotet Donuts
Geen beoordelingen
Gulrot- og eplekake
1u. 30min