Glutenfrie mincepaier

Glutenfrie mincepaier

Geen beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 30min
24 stykker

Ingrediënten

Glutenfri mørdeig
  • appelsin kun tynne strimler av skall
    1 ½
  • glutenfri melblanding, hvit pluss ekstra til dryssing
    350 g
  • smør, usaltet i terninger
    175 g
  • vann
    110 g
Fyll
  • mincemeat glutenfri (se tips)
    350 g
  • mandel, flak
    15 g
  • tranebær, tørkete
    60 g
  • appelsinjuice, ferskpresset
    25 g
Steking og servering
  • melk til pensling
  • aprikossyltetøy blandet med 1 ss kokende vann
    1 ss
  • melis til dryssing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stykke

Natrium 31 mg
Eiwitten 1.2 g
Calorieën 702 kJ / 168 kcal
Vetten 9 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 21 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen