Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
4 porsjoner

Ingrediënten

Fyll
  • spinatblader, ferske skylte (se tips)
    150 g
  • hvitløksfedd
    1
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    10 g
  • valnøtter
    50 g
  • basilikumblader, ferske
    6
  • ricotta ost, fersk
    125 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ⅛ ts
Kalkun
  • kalkunbryst, med skinn, uten bein rullet
    700 - 800 g
  • parmaskinke
    6 - 9 skiver
  • vann
    1300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 1143 mg
Eiwitten 57 g
Calorieën 2103 kJ / 504 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen