Sous-vide慢煮日式茄子

Sous-vide慢煮日式茄子

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 白味噌
    90 克
  • 味醂
    40 克
  • 日本清酒
    35 克
    35 克 水
  • 30 克
  • 麻油
    1 ½ 茶匙
  • 2 小撮
  • 茄子 选圆茄,切约5厘米段再一切二或一切四
    360 克
  • (大约),确保袋子完全被水覆盖
    1600 克
  • 鲜榨柠檬汁 约半个柠檬
    30 克
  • 芝麻,烤熟的
    1 汤匙
  • 斜切约1厘米段,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 670 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 654 kJ / 156 kcal
Vetten 6 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 13 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...