Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Vollmilch, zimmerwarm
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett als Starterkultur
- 50 g Milchpulver (optional)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 383 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15 min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1u. 25min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 мин.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 мин.
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min