Apparaten en Accessoires
百花酿豆腐
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
日本豆腐3 根
-
虾仁 开背15 个
-
蟹肉棒 切成丝3 根
-
料酒1 汤匙
-
盐1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
水500 克
-
蒸鱼豉油2 汤匙
-
葱 切末2 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1346.1 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
892.5 kJ /
213.5 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
16.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
不一样的减脂餐
10 recepten
China
China
免疫力补给站
21 recepten
China
China