Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
of 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1760 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 830 mg
Alternatieve recepten
Caipirinha frozen
Keine Bewertungen
Patê de queijos
5min
Salpicão de frango com maçã
3hod. 10min
Bobó de camarão
1h 20 min
Empadinha de palmito
1h
Arroz e feijão tradicional
13u. 20min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Acarajé
12 Std. 40 Min
Creme de milho verde
25min
Kibe assado
1h 20 min
Caldo de feijão preto
13u. 5min