Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 45 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 35 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 90 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
Frischkäsefüllung
- 900 g Frischkäse
- 320 g Zucker
- 30 g Speisestärke
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- Wasser, warm für die Fettpfanne (ca. 700 g)
Kirschtopping
- 1 Glas Kirschen (680 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 30 g Zucker
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 Std. 30 Min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Himbeer-Quark-Streusel
7 Std. 20 Min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Lübecker Nusstorte
4h 15min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35 min
Chocolate Mud Cake
1 Std. 30 Min
Brombeer-Cheesecake
5 Std. 30 Min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5 Std.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6 Std. 30 Min
Flockentorte
2 godz. 25 min