Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolate amargo
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de glucosa
- 90 g de manteca vegetal, de buena calidad
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 12054 kJ / 2870 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 219 g
- Vetten
- 232 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 158 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Roles de canela
2 Std. 30 Min
Pastel pink velvet
7 godz. 20 min
Pastel floral
2h
Betún de queso crema
5 Min
Ganache de chocolate
35 dk
Corona de chocolates
1sa 30 dk
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1sa 30 dk
Betún de vainilla
5 Min
Macarrones con merengue francés
1sa 30 dk
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min