泰式檸檬魚

泰式檸檬魚

4.8 47 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮香菜 只取葉子,略切
    2 枝
  • 蒜頭
    6 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 - 2 根
  • 1 茶匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 大匙
  • 海鮮高湯
    100 克
    100 克 水
  • 鱸魚 (約500克),洗淨去內臟魚鱗,由腹部剖開,兩面各切三刀
    1 條
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24 g
Calorieën 510 kJ / 122 kcal
Vetten 0.8 g
Vezels 0.278 g
Koolhydraten 4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...