Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 520 g chispe de porco cortado em fatias (grossura de 1 dedo aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 200 g feijão catarino, seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 20 pés de coentros
- 80 g chouriço de carne
- 80 g chouriço de sangue
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 3 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- 800 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Filhoses de Cabrela
1h 20 min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa de grelos à portuguesa
1h
Sopa de feijão com arroz
50min
Esparguete à portuguesa
45min
Cozer 500 g de alperce
Geen beoordelingen
Sopa da pedra
1h 30min
Caldo verde
40min
Alheiras
3h
Sopa de feijão com legumes
45min
Bacalhau com “natas”
50min
Arroz agulha
35 Min