Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g cebuli, przekrojonej na pół
- 5 - 6 jajek, ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
- 2 łyżki majonezu
- 1 - 2 łyżki koperku, świeżego, tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
- 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
- ½ łyżeczki soli ziołowej
- 2 łyżeczki musztardy, łagodnej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 233.8 kJ / 55.9 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 177.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta z wędliny
10min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Pasta z tuńczyka
20min
Twarożek kanapkowy
5min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta z łososia
5min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Sos tatarski
5min