Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g piwa (np. pszenicznego)
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 10 g cukru
- 550 g mąki chlebowej, pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 150 g prażonej cebulki, gotowej
- 1 łyżeczka pieprzu cayenne, mielonego
- 1 łyżeczka rozmarynu, suszonego
- 2 krople sosu Worcestershire
- 16 plastrów chudego boczku, wędzonego, w plastrach
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 923 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1 godz. 50 min
Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem
50 λεπτ.
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Wytrawne bułeczki-kwiatki
2 Std. 10 Min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2u. 15min
Podpłomyk cztery sery
55 min
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 Std.
Bieszczadzkie knysze z sosem czosnkowym
2 godz. 30 min
Minicalzone
2 Std. 5 Min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 godz. 50 min
Pizza „słońce”
1 godz. 45 min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15min