Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto drożdżowe
- 220 g mleka
- 40 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 100 g cukru
- 500 g mąki pszennej, plus 2 duże łyżki (opcjonalnie)
- 80 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
Masa serowa
- 1 jajko
- 60 - 80 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 1 opakowanie cukru wanilinowego - 500 g twarogu, półtłustego, podzielonego na kawałki
- 100 g śmietany, 12% tłuszczu, gęstej
- 1 białko, do posmarowania drożdżówek
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1229.6 kJ / 293.9 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 242.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułki maślane
1 Std. 25 Min
Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż
1 Std. 15 Min
Bułeczki "Stokrotka"
1h 5min
Rogaliki na piątkę
2h 20min
Chałka
2h 20min
Drożdżówki z jabłkami
2 Std. 35 Min
Drożdżówki z makiem
2 godz. 40 min
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50 Min
Rogaliki z marmoladą
50 Min
Pierogi ruskie
1 Std. 30 Min
Minichlebki z kminkiem
1 Std. 30 Min
Drożdżówki z budyniem i śliwkami
2h