Apparaten en Accessoires
辣白菜炒五花肉(高温版)
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
辣白菜250 克
-
油10 克
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
料酒10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
白洋葱 切丝50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
213.4 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1320 kJ /
315.5 kcal
Vetten
29.5 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
和小美一起做家宴
11 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China