![Crema pastelera (Espesar) Crema pastelera (Espesar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2788EF5D-99A2-4490-B8F0-4198C3BB7023/Derivates/83C35CC2-7827-4BD0-B8BE-EA05FFED1184.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 291 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 27 mg
Alternatieve recepten
Bombas crujientes de crema
5 Std. 30 Min
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Minitartas San Marcos con trufa
3 godz.
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Almíbar básico
10min
Brazo de gitano
3 godz.
Caramelo líquido oscuro
35min
Tarta San Marcos
4 Std.
Masa choux
2h
Bizcocho de naranja XXL
1h 15min