Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (optioneel)
- 30 g azeite
- Voeding
- per 100 grama
- Calorieën
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 69.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
Puré de legumes e carne
40min
O 1º puré de pescada
30 Min
Creme de legumes
35 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
Puré de carne e espinafres
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 Min
Puré de peixe e legumes
35 Min
Puré de fruta
15min
O 1º puré de carne
30 Min
Puré de pera e banana
5 Min