Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Sauce au poivre
25min
Sauce à l’ail
15min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Mayonnaise
5min
Sauce Messine
10 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min