Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g de cèpes séchés
- 30 g d'eau
- 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 200 g de bouillon de poule
- 125 g de crème, env. 18% m.g.
- 25 g de farine de blé
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Sauce hollandaise
15 Min
Cuisson du riz basmati
35 min
Sauce béchamel
15 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce au poivre
25 min
Mayonnaise
5min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Champignons sautés
55 min
Sauce bolognaise XXL
50 min
Sauce Messine
10min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min