Sauce champignons à la crème et au vin blanc
TM6

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 (482 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 g de cèpes séchés
  • 30 g d'eau
  • 100 g de champignons portobello frais, coupés grossièrement en morceaux
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes, coupées en deux
  • 120 g de vin blanc sec
  • 200 g de bouillon de poule
  • 125 g de crème, env. 18% m.g.
  • 25 g de farine de blé
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Voeding
per 1 bocal
Calorieën
3309 kJ / 789 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
49 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1636 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten