Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso gruyère cortado en trozos (optioneel)
Masa
- 75 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear el molde)
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
Relleno
- 200 g de dados de beicon
- 4 huevos
- 50 g de leche
-
100
g de crème fraîche
of 100 g de nata - ¼ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamel
15 dk
Foie de pato
33 Std.
Coca de puerros y beicon
1h 50min
Masa quebrada
5 menit
Quiche de cebolla
1j
Quiche de queso azul
1j
Vichyssoise
2h 20min
Quiche de calabacín con jamón york
1j
Tarta salada de puerros
1j 10 menit
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Quiche de puerro y queso gallego
1j
Espinacas a la crema con huevos poché
35 Min