Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 1000 g mleka
- 3 łyżki kawy rozpuszczalnej, typu espresso
- 3 łyżeczki cukru
-
30
g likieru migdałowego, np. amaretto (optioneel)
of 30 g likieru jajecznego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1017.4 kJ / 243.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 131.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 Min
Korzenna herbata z wanilią i malinami
25 Min
Tepache
120u. 20min
Kawa mielona piernikowa
10 Min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 Min
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 Min
Karmelowe macchiato
30 Min
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
5min
Kawa latte
10 Min
Czekoladowa kawa mrożona
10 Min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 Min