![Hackbällchen-Reis-Topf Hackbällchen-Reis-Topf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80C3A283-934F-48F4-ADA2-E7273EFEC603/Derivates/2ba4cbd5-6cb6-4e80-8346-6c5ae6949f8b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 4 Scheiben Toastbrot, entrindet, in Würfeln
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- 300 g Frischkäse (z. B. Brunch Peperoni), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3152 kJ / 753 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinken-Spinat-Pasta
30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1hod.
Schinken-Käse-Sauce
25 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Spaghetti Carbonara
10min
Hack-Käse-Topf
45min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 min
White-Chicken-Pasta
40 min
Cannelloni à la Jasmin
1hod.
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Lasagne satt (Garfield)
1h 30min