Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Oignons grillés (200 g)
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Cuisson du riz basmati
35min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Gratin dauphinois
50min
Cuisson du riz
25min
Oignons caramélisés (500 g)
45min
Sauce caramel
1h 30min