Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de piza
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela fresco cortado em pedaços
- Sal q.b.
- 400 g tomate em pedaços
- 4 c. sopa de azeite
- 10 - 15 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3390 kJ / 810.2 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1064.1 mg
Alternatieve recepten
Pão rústico
2h
Piza Vénus
1 Std.
Quadrados de chocolate
30 Min
Piza de Nápoles
50 Min
Bolo base
1h 50min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Gelado de baunilha
12 Std.
Guisado de frango – na sanduíche
2h 55min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Baguetes com alho e orégãos
1 Std. 30 Min
Massa folhada rápida
2h
Carne picada
5 Min