![Pan rústico Pan rústico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8BF237BA-D2AD-475C-9A07-9D09BD267CBD/Derivates/247B9FC6-1F3F-40F2-83C0-8F2D0E0139FE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de trigo
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de polvo de malta (optioneel)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de leche
2hod. 20min
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Pan de brioche
5 Std.
Bizcocho de limón
2 godz.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Mermelada de jitomate
30 min
Concentrado de caldo de carne
45 min
Mayonesa
5min
Baguette
10 Std. 40 Min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Mantequilla
2 godz.
Salsa verde
10min