Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
of 3 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de trigo
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de polvo de malta (optioneel)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan multicereales
24h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan rústico con aceitunas
2h 15min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Mayonesa
5 Min
Pizza Margarita
2 Std. 10 Min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Aderezo de naranja y curry
10 Min
Bizcocho de limón
2 Std.
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Hogaza exprés
50min
Pan de brioche
5 Std.