![Bienenstich Bienenstich](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E9436FC-C098-4CAA-9736-273A8290FE3A/Derivates/1DE6BA3F-A201-44C3-9A69-00CEF170927F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 2 EL Paniermehl zum Ausstreuen
- 130 g Quark
- 50 g Milch
- 1 Ei
- 300 g Weizenmehl
- 1 Pck. Backpulver
- 100 g Zucker
Belag
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Mandeln, gehobelt
Füllung und Fertigstellung
- 5 Blatt weiße Gelatine
- 500 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Donauwellen
2h 30min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Käse-Sahne-Torte
6h
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1h 20min
Biskuit
1 Std. 50 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Windbeutel
2h 15min
Hefeschnecken
1h 40min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1h 15min
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25min
Bienenstich
3h
Frankfurter Kranz
6h