Apparaten en Accessoires
腊肉炒莴笋片
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
腊肉 切0.3厘米左右薄片150 克
-
姜 切片10 克
-
干辣椒 切段3 支
-
莴笋 去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
红甜椒 去蒂去芯,切小块100 克
-
盐 (optioneel) 依腊肉的咸度调整¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
126.3 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1251 kJ /
299 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China