蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.7 11 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1618.6 mg
Eiwitten 35.8 g
Calorieën 1838.6 kJ / 439.8 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 67.2 g
Koolhydraten 42.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...