Apparaten en Accessoires
蒲燒鯛魚
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
醬油60 克
-
味醂50 克
-
米酒80 克
-
麥芽糖50 克
-
紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)350 克
-
白芝麻1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1618.6 mg
Eiwitten
35.8 g
Calorieën
1838.6 kJ /
439.8 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
67.2 g
Koolhydraten
42.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超市系列-海鮮
9 recepten
Taiwan
Taiwan