Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, obranego
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 5 - 10 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 50 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 750 g dyni, Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 500 g wody
- 380 g mleczka kokosowego
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- sól, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 19.45 g
- Vetten
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Imbirowy krem z dyni piżmowej
40min
Surowy krem z cukinii i orzechów nerkowca (dieta raw)
50min
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 Min
Zupa krem z topinamburu i pora
1h
Hummus z dyni
1h
Zupa krem z topinamburu
2h 10min
Zupa dyniowo-marchewkowa
50min
Dyniowa kremowa zupa z pastą curry i prażynkami z makaronu ryżowego
40min
Zupa z pieczonej dyni
50min
Zupa krem z dyni z gruszką
55min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 min