Apparaten en Accessoires
鮮菇炒莧菜
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)100 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
莧菜 切段(約5公分)200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
193.5 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
337.4 kJ /
80.7 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4144.5 g
Koolhydraten
6.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
炎夏解方
10 recepten
Taiwan
Taiwan
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan