Apparaten en Accessoires
玉米筍炒青江菜
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
玉米筍 切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
242.8 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
324.9 kJ /
77.7 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
4198 g
Koolhydraten
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
健康飲食提倡者
10 recepten
Taiwan
Taiwan
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan