Flammkuchendip

Flammkuchendip

3.6 170 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
9 Portionen

Ingrediënten

  • Katenschinkenwürfel
    100 g
  • Magerquark
    250 g
  • Saure Sahne
    50 g
  • Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen
    2
  • Estragon, getrocknet
    ¼ TL
  • Majoran, getrocknet
    ¼ TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Worcester-Sauce
    ½ TL
  • Honig
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 282 kJ / 67 kcal
Vetten 3 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...