Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Weizenkeim
- 400 g Weizenkörner
- 400 g Wasser
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
of 3 TL Trockenhefe (12 g) - 120 g Buttermilch
- 150 g Gebäckmehl (Weizenmehl 405)
- 1 EL Balsamicoessig, dunkel
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (optioneel)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Weißbrot
15h
Brioche
9u. 30min
Erdnusskrokant
1ωρ. 30 λεπτ.
Sandwichbrot
3 Std.
Fünfkorn-Brot
1 godz. 50 min
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Erdbeer-Konfitüre
1h 5min
Zitronenkuchen aus dem Varoma
2 Std. 20 Min
Rotweinbrot mit Nüssen
15 Std. 30 Min