Apparaten en Accessoires
Pavlova com coulis de framboesa
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 50min
12 doses
Ingrediënten
Coulis
-
framboesa100 g
-
açúcar40 g
Pavlova
-
açúcar240 g
-
claras de ovo6
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
vinagre de sidra10 g
Cobertura
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
limão só o sumo½
-
chocolate preto (70% cacau)100 g
-
frutos vermelhos150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
30.7 mg
Eiwitten
2.7 g
Calorieën
907.3 kJ /
216.9 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
30.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2019
25 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Paris Brest com morangos
2ч. 10 мин.
Mini pavlovas com três recheios
5ч.
Lemon curd
20 мин.
Tarte de limão e merengue
30 мин.
Pavlova de frutos tropicais
2ч. 15 мин.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6ч.
Ovos-moles de 6 gemas
40 мин.
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 мин.
Delícia de chocolate
40 мин.
Ovos-moles de 12 gemas
40 мин.
Ovos-moles de 8 gemas
45 мин.
Pavlova de framboesa
5ч. 30 мин.