Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 400 g de raisins de Smyrne
- 30 g d'eau
- 20 g de sucre
- 1 c. à soupe de kirsch
- ¼ c. à café de cannelle moulue
Pâte
- 500 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 180 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 80 g de cidre
- 80 g de crème acidulée, toutes sortes
Finition
- 1 œuf battu pour badigeonner
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1u. 30min
Tourte au chocolat-moka
4h 30 min
Sbrinz râpé
5 min
Tarte au vin cuit
45min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Frittata à l’Egg poacher
35 min
Croissants viennois
1u. 30min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pavé au chocolat épicé
12u.
Soupe à l'huile d'olive, à l'ail et aux amandes
5 min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min