Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 400 g de raisins de Smyrne
- 30 g d'eau
- 20 g de sucre
- 1 c. à soupe de kirsch
- ¼ c. à café de cannelle moulue
Pâte
- 500 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 180 g de beurre, froid, coupé en morceaux
- 80 g de cidre
- 80 g de crème acidulée, toutes sortes
Finition
- 1 œuf battu pour badigeonner
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carac rouge
19h 30min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45 min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Glace au caramel
9h
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Soupe au vin de Soleure
1h
Gâteau à la crème
45 min