Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées
- 250 g de farine, et un peu plus pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 150 g de sucre
- 125 g de beurre, froid, en morceaux
- 125 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
-
150
g de sérac
of 150 g de ricotta fraîche - ½ c. à café de cannelle moulue
- 2 c. à soupe de raisins de Smyrne
- 1 c. à soupe de jus de citron, selon les goûts
- 2 c. à soupe d'eau, pour badigeonner les bords
-
2000
g d'huile
of 2000 g d'huile de coco hydrogénée
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1j
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Sbrinz râpé
5 min
Chutney de mangue
1j
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Tourte aux poires
9h
Tourte au chocolat-moka
4j 30 menit
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 Min
Pain paysan
3sa
Tourte de Linz suisse
1j 30 menit
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min