Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15 min
Crêpes
1h 20 min
Fonduta moitié-moitié
Keine Bewertungen
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Keine Bewertungen
Arancini di riso
3h 5min
Biberli dell'Appenzello
Keine Bewertungen
Cornetti con carne macinata
30min
Pizza con salmone affumicato
Keine Bewertungen
Mini maddalene al cioccolato
Keine Bewertungen
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Gelato alla vaniglia
12h