Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 324 g
- Vetten
- 96 g
Alternatieve recepten
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Focaccia con pomodori
40min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Torta di pane
1h 20min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Biscotti milanesini
3h
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Tartare di verdure
25 min